Események

White Eagle Magyarországi Csillag Központ Alapítvány

White Eagle Magyarországi Csillagközpont Alapítvány eseményei

Jelenleg nincs megjeleníthető esemény!

Kedves Jelentkezők,

Ezen a felületen is szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy Colum Április 4-5-ére meghirdetett meditációs képzésének időpontját a jelenlegi helyzet miatt szeptember 26-27-ére módosítottuk. További információkkal időben jelentkezünk.

Megértéseteket köszönjük!
_________________________________________________________________________________________________________________________________

A White Eagle Bölcsesség Iskola képzéseket nyújt mindazon tagoknak, akik elkötelezték magukat White Eagle tanításai mellett és kitartóan, hosszabb ideje próbálják követni útmutatásait valamint rendszeresen járnak a meditációkra.

A tanulni vágyó tagok megismerkedhetnek és elmélyedhetnek a gyógyítás és meditáció különböző formáival, részt vehetnek művészeti és asztrológiai előadásokon és beszélgetéseken.

További információk a WE Bölcsesség Iskola programjaival kapcsolatban hamarosan elérhetőek lesznek itt az érdeklődők számára.

Soron következő eseményeink témáit, a helyszíneket és a pontos időpontokat hamarosan eseménynaptárunk fogja tartalmazni, regisztrációs lehetőséggel együtt.