Gyógyítás

White Eagle Magyarországi Csillag Központ Alapítvány

Gyógyítás

White Eagle Magyarországi Csillag Központ Alapítvány

A gyógyítás az egyik központi tevékenysége a White Eagle Lodge-nak. Azoknak, akik részt vesznek ebben a munkában a lelki fejlődés egy útját is jelenti. A gyógyítást szeretettel és ellenszolgáltatás nélkül adjuk mindenkinek, aki kéri. Gyógyítási tevékenységünk magában foglalja az emberek, az állatok és a Föld Anya gyógyítását.

 

Tisztelt Érdeklődők!

Jelenleg a kézrátételes gyógyítói munkánkat szüneteltetjük, így sajnos most nem találsz a naptárban elérhető időpontokat.
Viszont örömmel jelezzük, hogy szeptembertől kezdődően Budapesten és Veszprémben folytatjuk a kézrátételes gyógyítást.

Távgyógyítási munkánk azonban folytamatos. Ha gyógyítást szeretnél kérni magad vagy mások számára, kérjük a bal oldali „Gyógyítás kérése” menüpontra kattintva töltsd ki az online regisztrációs távgyógyításra vonatkozó jelentkezési lapot.

Megértésedet köszönjük!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a kézrátételes gyógyítói munkánkat önmagunk és a hozzánk fordulók egészségének védelme érdekében szüneteltetjük, így sajnos most nem találsz a naptárban elérhető időpontokat. Távgyógyítási munkánkat azonban folytatjuk, így ha arra szeretnél jelentkezni, kérjük töltsd ki az ehhez kapcsolódó űrlapot.  Megértésedet köszönjük!

Mindenki csatlakozhat a gyógyítási munkához aki vágyat érez, hogy segítsen a szenvedés enyhítésében. A White Eagle gyógyítási formában csoportosan és olyan egyéni gyógyítók által is dolgozunk, akik otthonról végzik a munkát. Ezen emberek csoportja a fény hálózatát alkotja és ezen keresztül gyógyítja az azt kérőket és a körülöttünk lévő világot. Ezen gyógyítási formában szerzett tapasztalat az alapja a speciális White Eagle gyógyítási képzésnek, amit kézrátételes gyógyításnak nevezünk.

A lelki gyógyítás felébreszti és fejleszti a belső fényt – fokozatosan meghozza a mentális és érzelmi harmónia emelkedésének érzését – helyreállítja az egyensúlyt és a békét a szívben és a szellemben. Az egyén külső és gondolati változásokat is észrevehet magán. Ez a változás elhozhatja a szívben Krisztus gyógyító erejének nagyobb tudatosságát és felébredését. A Krisztus a fény amely minden emberi szívben jelen van. Jézus Mester, a nagy Gyógyító volt és még ma is Krisztus fényének tökéletes közvetítője.

A gyógyítás iránt érdeklődők számára terápiás érintés általi úgynevezett „kézrátételes gyógyítást” biztosítunk, csoportjaink pedig gondolatkivetítés által „távgyógyítást végeznek” nemcsak emberek hanem állatok és maga a Föld részére is.

Kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, amennyiben érdeklődnek a gyógyítási munkában való részvétellel kapcsolatban, illetve ha szeretnének gyógyítást kérni.

Amennyiben más nevében szeretne gyógyítást kérni úgy kérjük szerezze be az érintett engedélyét. A lelki gyógyításban részesülő személynek mindenképpen bele kell egyeznie, és vallásával, spirituális meggyőződésével összhangban kell lennie.

A meditációkon rendszeresen részt vevő tagjainknak bizonyos idő elteltével lehetősége nyílik csatlakozni a lelki gyógyítói munka különböző formáihoz. A részletekkel kapcsolatban kérjük fordulj bizalommal a csoportvezetőkhöz.