Gyógyítás

White Eagle Magyarországi Csillag Központ Alapítvány

A gyógyításokról bővebben

Kézrátétellel történő gyógyítás

A gyógyítás az egyik fő eleme a White Eagle munkának. A gyógyítók több éves tapasztalattal rendelkező Testvérek, akik a szívükben lévő szeretet Krisztusi fényét sugározzák a gyógyulni vágyóknak. 

A kézrátételes gyógyítást mindig egy személyes beszélgetés előzi meg, ahol a gyógyító és gyógyulni vágyó igyekszik átbeszélni a pácians problémáit és ha lehet közelebb jutni betegség lelki okának megértéséhez. A beszélgetés első alkalommal minimum 30 percet vesz igénybe. Ezután a gyógyító tájékoztatja a gyógyulni vágyót a gyógyítás menetéről. 

A gyógyításkor a gyógyulni vágyó egy széken ül, nem kell levetkőznie, csak a lábbelit kell levennie. Hosszú hajúaknál a hajat fel kell tűzni.

A test egyes pontjainak (csakrák) gyengéd érintésével történik a gyógyítás, melynek menetét minden esetben a gyógyulni vágyó tudomására hozzuk. 

Amennyiben kézrátétellel történő gyógyítást szeretne kérni azt megteheti a “Gyógyítás kérése” oldalon található űrlap kitöltésével. 

Természetesen bármilyen kérdése van arra szívesen válaszolunk, kérjük írjon levelet a kgyogyitas@we-csillagkozpont.hu email címre.

Távgyógyítás 

Az országban több távgyógyító csoport dolgozik, a White Eagle által tanított módszer szerint.

Ezen csoportok tagjai meditációban a gondolat kivetítése által és a szívükben lévő szeretet, a Krisztus fény kisugárzásán keresztül segítik a gyógyítást kérőket, azok fizikai jelenléte nélkül.

A gyógyítók a megfelelő színű fénysugarakat a gyógyítást kérők csakráiba sugározzák a gyógyítás angyalainak segítségével, elősegítve a harmónia helyreállítását azok működésében, ezáltal támogatva a gyógyulást.

A regisztrációs lap kitöltése után, felvesszük önnel a kapcsolatot és amennyiben lehetséges, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra. Abban az esetben, ha ez nem megoldható, akkor e-mailben, vagy telefonon keressük meg önt. Mindegyik esetben megkapja a távgyógyítói munka ismertetőjét, melyben tájékoztatjuk arról, hogyan járulhat hozzá a saját gyógyulásához.

Amennyiben szeretne távgyógyítást kérni, azt megteheti a regisztrációs lap kitöltésével.

Természetesen bármilyen kérdése van arra szívesen válaszolunk, kérjük írjon levelet a tgyogyitas@we-csillagkozpont.hu email címre.