A meditáció gyakorlása

Reméljük sikerült tisztán elmagyaráznunk, hogy a motivációnak a meditáció és a lelki fejlődés gyakorlása mögött teljesen önzetlennek és jónak kell lennie. Az aspiránsnak vágyakoznia kell, hogy megtalálja Istent és Isten jellemzőit; az isteni igazságot, a szeretetet és a bölcsességet. Az ember ezért hajlandó feladni az alsóbbrendű én vágyait, megfegyelmezni azt és a fizikai testet és Krisztus elvei szerinti életet élni és így válni még fogékonyabbá a Krisztusi fény sugaraira, fogékonyabbá a Fényre amely az emberek szívébe áramlik a Krisztus Csillagból. Ez nem lesz egy egyszerű út. Éppen ellenkezőleg, tele lesz hintve problémákkal, tesztekkel és próbákkal.

Mindezek mellett ha te mint aspiráns, komolyabban szeretnéd az utat követni, észre fogod venni a gyengéd vezetést és a segítséget amit kapsz, hogy átsegítsen a nehézségeken amikkel összetalálkozol ahogy haladsz. Sohasem leszel egyedül, láthatatlan segítők és tanítók ösztönöznek majd, hogy rendíthetetlen legyél az út során, hűséges a célod megvalósításában.

„részlet Grace Cooke – Meditation című könyvéből”

 

Letölthető meditációk

Csoportjaink otthonról végzett munkájához az alábbi meditációs anyagok nyújtanak támogatást:

 

01 White Eagle gyógyító rituálé (javított verzió)

 

02 Ezüstfény-meditáció

 

A meditációk előtt javasoljuk, hogy hallgass meg egy rövid, harmonikus zenét, lehetőleg olyat minek nincs szövege. Természetesen tetszés szerint választhatsz zeneszámot, mi mégis feltöltöttünk ide Neked hármat, aminek a hangerejét összehangoltuk a meditációs hanganyagokkal, így az átmenet a zene és a szöveg között egyenletes lesz, ami segíti majd a munkádat.

 

01 Secret Garden

 

02 Chopin

 

03 Le Cygne

 

A letöltéshez jobb egérgombbal kattints a fenti szövegre és a megjelenő menüből válaszd ki a "Hivatkozás mentése más néven..."  részt:

Ezek után válaszd ki a számítógépeden, a mappát ahova hanganyagot szeretnéd menteni, utána kattints a MENTÉS gombra. A letöltés után a két hangagyag megjelenik a számítógéped mappájában, melyet egyből le tudsz játszani, vagy egy CD-re kiírni.

Mindkét hanganyag a White Eagle Lodge és a White Eagle Magyarországi Csillag Központ saját belső használatra készített anyaga, ezért kifejezetten kérünk téged, hogy másnak ne add oda, ne sokszorosítsd, és ne terjeszd semmilyen fórumon.

Kérdés esetén keresd a csoportvezetődet!
Jó meditálást!