Letölthető meditációs hanganyagaink

Amennyiben szeretnél tapasztalatot szerezni a White Eagle féle meditációkról, ezen az oldalon találsz néhány olyan hanganyagot melyet szabadon letölthetsz és segítségükkel megérezheted munkánk energiáit. Lehet, hogy csak most kezded el megismerni a meditáció útját de az is lehet, hogy már gyakorlott meditáló vagy, minden esetben meg szeretnénk kérni, hogy lehetőgséed szerint olvasd el a webshopunkban és meditáció csoportjainknál kapható Grace Cooke - Meditáció, White Eagle útmutatásaival című könyvünket, különös tekintettel annak első fejezetét, mely bevezet téged a White Eagle féle meditáció praktikus és lelki részleteibe. A könyvben szó esik a meditáció spirituális oldaláról éppúgy, mint a helyes testtartásról, a csakrákról vagy a meditációs helyed kialakításának részleteiről is. Arra szeretnénk kérni, hogy fodíts nagy figyelmet és mindig szánj időt a meditáció utáni helyes csakra lezárásokra, melyek a meditáció alatt ezen energiaközpontjaid fokozott működésben vannak, és a helyes zárás elmaradása esetén érzékenyek maradnak a fizikai világból jövő impulzusokra.

Ha csoportjainkban is ki szeretnéd kipróbálni a White Eagle meditációkat, akkor a "Csoportjaink" menüpontban alatt megtalálod a magyarországi White Eagle csoportok elérhetőségeit és a meditációk időpontjait, melyek csoportonként eltérőek.

Kellemes, nyugodt meditálást kívánunk!

 

Egy csodálatos belső utazás a benned lévő nyugalom és béke tavához.

A béke tava

 

Meditációd során ellátogatsz a mennyei kertben lévő gyógyítás medencéjéhez, ahol Őrangyalod vár rád.

Gyógyító medence

 

A kert ahol találkozhatsz a lélek világában élő szeretteiddel. Ez a meditáció az előkészületben lévő White Eagle - Napkelte című könyvünkhöz készült, mely várhatóan 2020 harmadik negyedévében kerül nyomdába, és az élet halál utáni folytonosságával, a fátyol mögött lévő élet leírásával és részleteivel foglalkozik.

A találkozás kertje

 

A következő rövid, reggeli gyakorlatot azért töltöttük fel, mert a jelen járvány helyzet idején kimondottan fontos lényünk rendszeres, fénnyel való feltöltése, mely védelmez, támogat és erősít bennünket a nap folyamán. Elvégzéséhez kicsit több mint öt percre van szükség, segítségével a leginkább kitett fizikai szerveinkbe és a fizikai testeinket átható éteri testekbe vezetjük a fényt, majd kisugározzuk azt a körülöttünk lévő világra.  

Reggeli öt perces Fény-gyakorlat

 

Ezt gyakorlatot 2020 elején rögzítettük mellyel a meditáló a COVID helyzet javulásához, a föld és az érintett emberek gyógyításához járulhat hozzá

Ezüstfény meditáció

 

A következő meditációt a nap végére ajánljuk, hogy letisztítsa a nap közben összegyűjtött feszültségeket és fénnyel töltsön fel

A hét szín meditáció (új)

 

Földgyógyító rituálénk hanganyagát itt hallgathatod meg. Ha szeretnél csatlakozni a munkánkhoz, végezd el hetente egyszer, a számodra legmegfelelőbb időben

Földgyógyítás (új)

 

Amint azt fent írtuk, az összes hanganyagunk lelki fjelődésed támogatása céljából saját használatra ingyenesen elérhető és letölthető a honlapunkról. Az anyagok a White Eagle Magyarországi Csillag Központ szellemi tulajdonát képezik, így azok terjesztése, sokszorosítása, bármilyen nem otthoni és saját célra történő felhasználása nem megengedett. A mediációk alatt hallható zenék licensz jogát a Shooting Relaxation nevű portálokról vásároltuk, amely oldalakon egyéni fehasználásra számtalan csodálatos, hanganyagot találsz, mely meditációid során meghallgatható. Néhány zenét az Audiojungle oldalról vásároltunk. 

A meditációk előtt javasoljuk, hogy hallgass meg egy rövid, harmonikus zenét, lehetőleg olyat minek nincs szövege. Természetesen tetszés szerint választhatsz zeneszámot, mi mégis feltöltöttünk ide Neked hármat, , ami segítheti majd a munkádat.

 

01 Secret Garden

 

02 Chopin

 

03 Le Cygne

 

A letöltéshez jobb egérgombbal kattints a fenti szövegre és a megjelenő menüből válaszd ki a "Hivatkozás mentése más néven..."  részt:

Ezek után válaszd ki a számítógépeden, a mappát ahova hanganyagot szeretnéd menteni, utána kattints a MENTÉS gombra. A letöltés után a két hangagyag megjelenik a számítógéped mappájában, melyet egyből le tudsz játszani, vagy egy CD-re kiírni.

Mindkét hanganyag a White Eagle Lodge és a White Eagle Magyarországi Csillag Központ saját belső használatra készített anyaga, ezért kifejezetten kérünk téged, hogy másnak ne add oda, ne sokszorosítsd, és ne terjeszd semmilyen fórumon.

Kérdés esetén keress minket az email elérhetőségeinken vagy kérdezd a csoportvezetődet!
Jó meditálást!