White Eagle

Kicsoda White Eagle?

White Eagle

Kicsoda White Eagle?

White Eagle és tanításai

 

White Eagle egy szimbolikus név, mely az őslakos indiánok hagyományában a spirituális vezetőt jelentette. Ezt a nevet adták annak a tanítónak és filozófusnak is, aki a White Eagle Lodge szervezetét irányítja. White Eagle azon lelkek csoportjának hangja akit a Csillag Testvériségének neveznek; akik megannyi élet tapasztalatán keresztül meghaladták a földi élet határait. Ez a Testvériség annak szenteli magát, hogy a Földön élő embereket segítse tudatosságuk magasba emeléséhez. Segít, hogy az emberek túl tudjanak lépni a félelmen és, hogy spirituális fényt hozzanak a földi élet minden aspektusába. A fehér sas magasan szárnyal a mennyekben, a föld érzelmei és nyugtalansága fölött és a dolgokat egy másik aspektusból látja. A fehér sas Szent János misztikus szimbóluma is, a tanítványé, aki az Új Testamentum negyedik evangéliumát írta a Bibliában.

A Tanítás

A White Eagle tanítások univerzálisak, időtlenek és feltétlen szeretetet tükröznek. Tiszteletben tartják minden lélek egyéni útját. Egy következetes, széles körű filozófiában White Eagle kinyitja elménket a spirituális törvényekre, melyek minden életet irányítanak, és amelyekkel ezáltal megtanulhatunk dolgozni.

White Eagle az alábbi spirituális törvényekről tanít:

• Reinkarnáció
• Ok és okozat
• Lehetőség
• Hasonlóság (correspondences)
• Kiegyenlítődés (egyensúly)

Ezeken túlmenően és ezek fölött pedig egy törvény áll, a Szeretet törvénye:

„Mester az, aki az igazságot a tapasztalat útján tanulta meg; megtanulta a gyakorlatban használni a törvényt, mely minden életet irányít – a Szeretet törvényét. A Szeretet a törvény beteljesítése… Az egyetlen módja, hogy az életben szeretetet kapj az, ha szeretet adsz másoknak.’ - White Eagle
Egye igazi spirituális tanító sohasem tűnik ki a többi ember közül, ők egyszerűek és szerények. Sokan akik a spiritualitás utat és a tanításokat követték felfedezni vélik a mester jelenlétét White Eagle szavai és munkája mögött. White Eagle maga úgy tartja, hogy ő csak egy üzenet hozója annak, aki nála is sokkal nagyobb.

Hozd le a földre!

A könyveken, kiadványokon és előadásokon keresztül, a gyógyítói munkában és a meditációkon való részvétellel az emberek megismerhetik a tanításokat és azok spirituális alapjait és segítséget kaphatnak a harmonikus lelki élethez és a harmonikus mindennapokhoz.

Nem elegendő pusztán tudni a dolgokat, mert a tudás ezen fajtája csupán szó - értelem nélkül. A spirituális fejlődés eredménye az elmélyedésből és a feltárásból fakad, és az egyszerű spirituális törvények gyakorlatba ültetéséből.

A spirituális törvényekkel való harmonikus együttélés keresése a White Eagle Lodge alapja, és ezt fogalmazzák meg alapelvei.