A Csillag varázsa

White Eagle munkájának fontos része, hogy feltárja az emberek előtt azt, amit úgy hívunk „a Csillag varázsa”. A ragyogó hatágú Csillag egy szimbólum, melyet White Eagle tárt elénk a Vízöntő Korszakára, melynek két háromszöge (felosztás nélküli ábrázolásban) azt az egységet jeleníti meg, mely a modern világban a spirituális és az anyagi világok között kell, hogy létre jöjjön. White Eagle tanításai nagyon praktikusak és megmutatják, hogyan gyakorolhatjuk spirituális üzenetét, a mindennapi körülményeinktől, az életünktől és munkánktól függetlenül.

A White Eagle Lodge-ban a Csillagot erőteljes szimbólumként használják a gyógyításban és a meditációban. Nagyon fontos része a White Eagle Páholy munkájának az, hogy a széleskörű közösségnek ajánlja fel szolgálatát. A Páholy egyszerű béke szigeteket és meditációs helyeket biztosít. „Csillagközpontjaink”, nyitva állnak mindenki előtt, aki a hajszolt mindennapi élettől való visszavonulásra vágyik. A névben szereplő „Lodge” kifejezést szeretnénk most egy kicsit jobban megmagyarázni, mert annak magyar fordítását az emberek sokszor félreértik. White Eagle maga adta ezt a nevet nekünk 1936-ban, amikor megnyitották első „templomát”, „szentélyét”. Az észak-amerikai Indián hagyományban a „Lodge” egy olyan helyet jelöl, ahol az emberek visszavonulhatnak, pihenhetnek. A mai világban ezt a kifejezést gyakran félre értelmezik, emiatt sok központunk úgy döntött, hogy a „White Eagle Csillagközpont” nevet választja inkább magának.

Szeretettel meghívunk téged, hogy látogasd meg bármely Csillag - Központunkat, és ha lehetőséged van rá a három Csillag templomunkat is, melyek Angliában, Amerikában és Ausztráliában találhatók. Amennyiben a munkánkkal kapcsolatos további kérdésekre keresnéd a választ vagy a White Eagle Bölcsesség Iskola munkájával kapcsolatban szeretnél érdeklődni, úgy a honlapunkon és a könyveinkben további bővebb információkat találhatsz.

Jenny Dent – Kicsoda White Eagle című írásának alapján