White Eagle – Első lépések a spirituális úton

3 000 Ft

 

Az út, amit egy adott személy az élete során bejár, mindig egyéni. Az igaz spirituális tanítás felismeri, hogy utunk során mindannyian a saját belső bölcsességünket bontakoztatjuk ki, és az igazságról alkotott képünk és megközelítésünk is egyéni. Emiatt a tanítások mindössze arra hivatottak, hogy fényt gyújtsanak nekünk, és megvilágítsák ezt az utat. A bölcsesség, amit White Eagle ebben a könyvben közvetít, mindössze ennyit szeretne tenni. Lehetőséget teremt az olvasónak, hogy párhuzamba állítsa a saját földi, emberi tapasztalatait a felettünk lévő végtelen égbolt mintázataival, hogy egy tágabb világ összefüggéseiben láthassa meg azokat.

Nagyon sokszor beszéltünk már arról, hogy mennyire fontos az összes egyén számára annak a megértése, hogy a külső fizikai létezése mellett van egy belső, spirituális léte is. Minden egyén számára alapvető, hogy felfedezze ezt a spirituális oldalt, és fejleszteni kezdje azt. Nagyon sok iskola és tanítás létezik, de csak egy központi igazság van, ami nem más, mint a tiszta lélek, amelynek minden más csak egy része. Benned is megvan ez a tiszta lélek, a saját lényedben, és azért vagy itt a Földön, hogy a lelki énedet fejleszd – mely valójában Isten Fia, a Krisztus lélek, amely eltemetve fekszik a fizikai, érzelmi és mentális rétegek alatt.

White Eagle

Készleten

Cikkszám: ISBN9786150137247 Kategória:

Leírás

White Eagle – Lelki fejlődés I-IV kötetei majdnem két évtizeden keresztül nyomtatásban voltak magyar nyelven és segítették az útkeresőket önmaguk, az élet és az univerzum megismerésében. Mivel a spiritualitással és a lelki fejlődés útjával ismerkedőknek egyszerű és jól érthető tanításokra van szüksége – a régi könyvet viszont már nagyon sokan olvasták – így valami újat szerettünk volna tagjainknak és a nagyközönségnek adni,  A “White Eagle – Első lépések a spirituális úton”,  című könyv egy két kötetes sorozat első része.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.