White Eagle – Napkelte

2 100 Ft

White Eagle Napkelte című könyve egy klasszikus kötet, melynek célja, hogy tudatosítsa az élet folyamatosságát azokban, akik reményvesztetten magukra maradtak, miután valamely szerettük eltávozott a fizikai világból, illetve azokban, aki félnek a haláltól. E különleges könyv célja továbbá, hogy valós információkat és megértést nyújtson a halál utáni élet témaköréről, valamint arról, hogy az élet folyamatos és végtelen. A lélek világából szóló szeretett tanító, White Eagle tökéletes forrás, hogy elénk tárja a könyvben foglalt magyarázatokat, melyeken keresztül gyógyító bölcsessége igazán megérinti az emberi szívet.

Készleten

Cikkszám: ISBN9786150103679 Kategória: Címke:

Leírás

Az ötvenes évek végén, amikor ez a könyv először megjelent, az emberek még nem igazán voltak tudatában annak a lehetőségnek, hogy saját maguk is megteremthetik ezt a belső kapcsolatot. Az azóta eltelt időszakban a meditáció és a belső, lelki munka nagyon sokat fejlődött, és része lett az új Vízöntő-korszak sugallatainak. White Eagle mindig is kiemelte a meditációt és a lelki munkát mint a belső kapcsolat kialakításának módját (szemben a médiumok használatával, bármilyen jó is legyen az adott személy), mert ez egy biztosabb út, és az egyénben lévő spirituális képességek kibontakozásához is elvezet.

A gyászolás ideje alatt mindenkinek szüksége van vigaszra, megnyugtatásra és segítségre. Egyáltalán nem egyszerű a veszteség és a fájdalom állapotában létrehozni a saját belső kapcsolatot, így ilyenkor minden segítségnek nagy jelentősége van, és jelentős támogatással bír. Grace Cooke a következőképpen fogalmazott: „A kapcsolat az élők és az eltávozottak között meglátásom szerint először egy bizonyos felsőbb, éteri síkon jön létre. Ezen túlmenően meg vagyok győződve róla, hogy a lélek világában létezik egy precízen és részletesen kidolgozott közösség, amelynek kimondottan ez a feladata, és amely segít összekapcsolni azokat a lelkükben összehangolt családtagokat és barátokat, akiket a halál elválasztott egymástól. Ez azt jelenti, hogy amikor az emberek készen állnak rá, és amikor szívüket és elméjüket meg tudják nyitni az ilyen fajta kommunikáció lehetősége felé, akkor a túloldalon lévők összekötik őket azon szeretteikkel, akiket elvesztettek. Ehhez szükség van a fátyol másik oldalán lévő segítők tudására a behangolódással kapcsolatos spirituális törvényekről.  A kommunikáció tehát ezen a módon épül fel, melynek minden részletét a földi emberek sajnos nem érthetik meg.”

Segítségedre lesz majd, ha felismered, hogy az életnek két aspektusa van: ez egyik a külső megjelenés, melyben a legtöbbször vagy, a másik pedig a belső vagy spirituális élet, melyet viszonylag kevesen értenek és élnek meg. Az átlagember leginkább egy testi életet él – sokszor számos inkarnáción keresztül – egy olyan világban, mely teljesen anyaginak tűnik. Csak alkalmanként rázza fel annyira a betegség, a bánat vagy az aggodalom, hogy e felé a másik világ felé nyújtózzon. Ha minden jól megy az életében, akkor az átlagember általában elégedett a helyzetével. Mi azt reméljük, hogy manapság az emberek egyre nagyobb számban ébrednek fel, és válnak tudatossá a spirituális életre.

Most tekintsük meg közelebbről ezt a belső világot, amelyről beszélünk. Néhányatoknak úgy tűnhet, hogy ez egy tisztán gondolati világ, mert úgy találtok rá, hogy a külső, fizikai világból visszavonultok egy belső állapotba, ahol olyan érzéseitek lehetnek, mintha az elmétekben léteznétek. Sokan állítják azt, hogy amikor eltávozol ebből az életből, akkor a gondolat világában fogsz tovább élni. Tapasztalni fogod azonban, hogy ez nemcsak a gondolat világa, hanem az érzéseké is. A fizikai sík után valóban a gondolatok szintje következik, de ahogy átjutsz ezen a síkon, megérkezel az érzések és érzelmek világába.

Ti mindannyian az érzelmek világban éltek, és érzelmi életetekre hatással vannak a többi ember gondolatai, a körülöttetek lévő gondolati világ is. A saját érzéseid és érzelmeid felismerése és ellenőrzése egyike a legelső leckéknek, amelyeket meg kell tanulnod, ha spirituális képességeket szeretnél fejleszteni, mert ha az érzelmeid kontrollálatlanok, vihart fognak előidézni. Emlékszel a tanítványok történetére a Galileai-tengeren? Amíg a mesterük mellettük aludt a csónakban, hatalmas vihar támadt. Félelmükben a Mesterért kiáltottak, aki felébredt, lecsendesítette a vizet, és lecsillapította a vihart. A csónak a szellem szimbóluma, a víz az érzelmeké, a Mester pedig a Krisztus, a benned lévő lélek – az egyetlen, ami képes kontrollálni az érzelmek viharát. Ezen a példán keresztül megláthatod, hogy neked is keresned kell Isten szeretetét, Krisztus szeretetét ahhoz, hogy kontrollálni tudd az érzelmi testedet, és védd magad a káros és zavaró gondolatoktól. Imádkozz ezért, és igyekezz befogadni az ő gyengéd szeretetét.

Minden ember olyan anyagból áll, amely megegyezik az élet azon szférájának anyagával, ahol él. Itt mi nem csak a fizikai testről beszélünk. Emlékezz rá, hogy te egyéb finomabb testekkel is rendelkezel, és minden egyes ilyen testet ugyanolyan anyag alkot, mint a síkot, amelyben az adott test működik. A Föld körüli bolygókat olyan lények lakják, melyek ugyanabból az anyagból állnak, mint a bolygó, amelyen élnek. Ennek megfelelően a nap-lények vagy nap-lelkek a napon élnek, és az ő testüket a nap anyaga alkotja. Ugyanígy neked is megvannak a saját magasabb rendű vagy finomabb testeid, melyek azonos szubsztanciákból állnak, mint azok a magasabb világok, amelyben működnek. Ahogy megszerzed a vágyaid és érzelmeid feletti uralmat, megtanulod kontrollálni és használni a többi testedet, és megtanulsz kapcsolatba lépni a magasabb, belső világokkal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.